Verkoop Camercentrum de Wiers

Campercentrum de Wiers helpt u graag bij de aankoop van een kampeerauto. Wij zijn dealer van Sun Living made by Adria. 

Bent u op zoek naar de ideale reisgenoot om de wereld mee te ontdekken? Sun Living is hier, reis met ons mee.

MADE BY ADRIA MOBIL

Sun Living campers worden al 15 jaar geproduceerd door Adria Mobil in Slovenië, in een van de meest moderne fabrieken op het gebied van vrijetijdsvoertuigen. Sinds 1965 heeft Adria Mobil meer dan 600.000 voertuigen geproduceerd. De moderne productiefaciliteit werkt volgens ISO 9001 norm en is EQFM 5 Star gecertificeerd voor uitmuntendheid, kwaliteit en milieustandaarden.

GOED ONTWERP.

Wij ontwerpen onze campers om u op ontdekkingsreis te laten gaan. Een eenvoudige, slimme benadering van het ontwerp met bekroonde elementen en populaire indelingen met ruimte, functionaliteit en comfort.

HOOGTEPUNTEN

De nieuwe generatie Sun Living brengt verbeteringen in het hele programma met meer keuze, meer stijl, meer comfort, meer functionaliteit en zelfs een nieuwe indeling. Lees meer ➞

PRODUCT SELECTOR

Slimme indelingen voor iedere gebruiker. Nieuwe V 60SP Family. Vind uw indeling ➞

 

Campercentrum de Wiers helpt u graag bij de aankoop van een kampeerauto. Wij zijn dealer van Sun Living made by Adria, maar verkopen zowel nieuw als alle merken gebruikt. Hebben we niet de juiste kampeerauto voor u staan, dan kunt u bij ons een zoekopdracht met uw wensen neerleggen. Maar ook als u uw kampeerauto wilt verkopen, kunnen wij u van dienst zijn door deze in de bemiddeling te nemen en de verkoop voor u te regelen. 

Bel of mail ons om een afspraak te maken zodat we samen de mogelijkheden door kunnen spreken. Wanneer u uw wensen online aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe kampeerauto. Verstuur uw gegevens inclusief uw wensen via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of kom een keer langs in onze showroom zodat we alles samen rustig kunnen bespreken.