-thumb
-thumb

Werkplaats

De werkplaats van Campercentrum De Wiers is onderdeel van Autocentrum De Wiers. Autocentrum De Wiers is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw camper of caravan. In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud van uw camper zoals een vakantiecheck, diagnose stellen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel en de APK-keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens beschikken wij over moderne apparatuur voor het uitlezen van storingen aan uw camper of het vullen van uw airconditioning. Door ons lidmaatschap bij de BOVAG kunt u verzekerd zijn van de beste service!

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn bij ons erg belangrijk, dit zorgt er voor dat wij uw belangen niet uit het oog verliezen.

Ik wil graag meer weten over:

➞ Onderhoud en de APK

➞ Aircoservice

➞ Bandenservice

➞ Er brandt een storingslampje

Camper onderhoud plan

Goed onderhoud is essentieel voor uw camper. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! 

Wist u dat u kunt besparen op de kosten van de camper zonder te besparen op het onderhoud? En dat alles in een compleet pakket voor een maandelijks vast bedrag?

Meld u vandaag nog aan voor Camper Onderhoud Plan!

Met het onderhoudsplan garanderen wij onderhoud tegen een vooraf vastgestelde lage prijs inclusief de deskundigheid en kwaliteit van een merkdealer.

Wat zit in het onderhoudsplan?

✓  grote beurt en kleine beurt

✓  apk-keuring incl. roetmeting / 4-gastest

✓  pechhulp

✓  zomer- en wintercheck

✓  defecte exterieurverlichting vervangen

✓  tussentijds bijvullen vloeistoffen (olie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof)

✓ vervangend vervoer

✓ haal- en brengservice